GTA IV
Moderátor: HerniPoradna.cz
-
- Začínám hrát
GTA IV
Zdravím. Mám takový problém se hrou GTA IV. Před rokem jsem si na alze zakoupil licenci ke stažení a hru jsem přesně podle návodu stáhnul a nainstaloval a to včetně steamu. Když chci ale hru spustit, steam napíše že se hra připravuje a dál se nic neděje. Mám win 10. Neví někdo, kde by mohl být problém? Děkuji za rady.
- HerniPoradna.cz
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: GTA IV
Ahoj, bohužel jedině zkusit vše přeinstalovat, včetně Steamu
-
- Začínám hrát
To jsem už také udělal 

- HerniPoradna.cz
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
A máš dost volného místa na disku? Alespoň 85 GB...
-
- Začínám hrát
Ano to mám. PC je staré 2 roky, s výkonem problém určitě nebude. Mám i náročnější hry a běží v pohodě.
- HerniPoradna.cz
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ufff, tak ještě zkusit nainstalovat poslední aktualizace Windows a grafiky + vymazat Steam cache, ale to zřejmě nepomůže, když jsi už dělal celý reinstall.
Také můžeš zkusit ještě verifikovat herní cache - klikneš ve Steamu na hru pravým tlačítkem, dáš Vlastnosti (Properties), horní záložka Local Files a klikneš na poslední tlačítko Verify integrity...
Jo a tu Steam cache - vlez přes průzkumníka tam, kde je Steam nainstalovaný (asi C:\Program Files (x86)\Steam) a smaž celou složku appcache.
A třeba ještě zkus spustit Steam jako Administrator, to by také mohlo pomoct.
Také můžeš zkusit ještě verifikovat herní cache - klikneš ve Steamu na hru pravým tlačítkem, dáš Vlastnosti (Properties), horní záložka Local Files a klikneš na poslední tlačítko Verify integrity...
Jo a tu Steam cache - vlez přes průzkumníka tam, kde je Steam nainstalovaný (asi C:\Program Files (x86)\Steam) a smaž celou složku appcache.
-
- Začínám hrát
Dobře děkuji, zkusím a napíšu
-
- Začínám hrát
No zkusil jsem všechno zde uvedené, ale na výsledku to stejně nic nezměnilo hra se pořád nespustí :-/ Napadá vás ještě něco? Nemám zkusit napsat někomu ze steamu?HerniPoradna.cz píše: ↑16. červen 2019, 1:12Ufff, tak ještě zkusit nainstalovat poslední aktualizace Windows a grafiky + vymazat Steam cache, ale to zřejmě nepomůže, když jsi už dělal celý reinstall.
- HerniPoradna.cz
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to by mě opravdu zajímalo kde je zakopaný pes, zkuste jim tedy napsat.