GTA 5 Online

Moderátor: HerniPoradna.cz

Mecik49
Příspěvky: 4
Registrován: 9. prosinec 2018, 11:54

GTA 5 Online

Nový příspěvek od Mecik49 »

Zdravím všechny chtěl bych poradit s jednou chybou která se dá opravit ale nevím jak.Vlastním hru GTA 5 ONLINE na PC a když se připojím na server jsem tam sám a kámoši se nemůžou připojit prosím poradte mi! :cry:

World of Warships
Uživatelský avatar
HerniPoradna.cz
Administrátor
Příspěvky: 82
Registrován: 2. leden 2016, 15:28
Kontaktovat uživatele:

Re: GTA 5 Online

Nový příspěvek od HerniPoradna.cz »

A jaká chyba se zobrazí kamarádům?

Mecik49
Příspěvky: 4
Registrován: 9. prosinec 2018, 11:54

Re: GTA 5 Online

Nový příspěvek od Mecik49 »

HerniPoradna.cz píše:
9. prosinec 2018, 18:50
A jaká chyba se zobrazí kamarádům?
To je ten problém který nechápu kamarádům se nic neobjeví jenom se připojí na server a za 2 vteřiny se odpojí a to samý se stane jemu.Potom je na serveru sám a já taky.

Uživatelský avatar
HerniPoradna.cz
Administrátor
Příspěvky: 82
Registrován: 2. leden 2016, 15:28
Kontaktovat uživatele:

Re: GTA 5 Online

Nový příspěvek od HerniPoradna.cz »

A nemáš nainstalovaný nějaký software na optimalizaci internetu? Třeba LAN Optimizer?

Mecik49
Příspěvky: 4
Registrován: 9. prosinec 2018, 11:54

Re: GTA 5 Online

Nový příspěvek od Mecik49 »

HerniPoradna.cz píše:
18. prosinec 2018, 21:40
A nemáš nainstalovaný nějaký software na optimalizaci internetu? Třeba LAN Optimizer?
Ne,to jsem nezkoušel.Zkusím to a potom napíšu.

Uživatelský avatar
HerniPoradna.cz
Administrátor
Příspěvky: 82
Registrován: 2. leden 2016, 15:28
Kontaktovat uživatele:

Re: GTA 5 Online

Nový příspěvek od HerniPoradna.cz »

Takový program právě ani nezkoušej... Problém může být i v nastavení firewallu nebo routeru. Jakou máš značku a typ routeru? Možná bude potřeba nastavit DMZ. Našel bych ti návod...

Mecik49
Příspěvky: 4
Registrován: 9. prosinec 2018, 11:54

Re: GTA 5 Online

Nový příspěvek od Mecik49 »

HerniPoradna.cz píše:
20. prosinec 2018, 20:48
Takový program právě ani nezkoušej... Problém může být i v nastavení firewallu nebo routeru. Jakou máš značku a typ routeru? Možná bude potřeba nastavit DMZ. Našel bych ti návod...
nezkoušel jsem to.Ted poslední chvíli nemám moc času tak napíšu někdy jindy

Odpovědět

Zpět na „Grand Theft Auto V (GTA 5) - Hlavní diskuze“